In geval van nood 24/7
beschikbaar: +31 (0) 78 674 72 91Marinus Alexander (Rick) van der Pers

Owner/director

Rick is een echte “selfmade” gasdeskundige tankschepen, na het volgen van de benodigde studies en het behalen van de noodzakelijke diploma’s, is hij zijn carriere begonnen in 2007. Vanaf die tijd heeft hij talloze tankers bezocht en voorzien van de noodzakelijke certificaten en Veiligheids- en Gezondheidsverklaringen. Als erkend Gasdeskundige heeft hij tevens zijn bijdrage geleverd aan vele bergingsoperaties wereldwijd. Zijn “hands-on” instelling wordt gewaardeerd door de opdrachtgevers.

Rick was nauw betrokken bij de berging van de COSTA CONCORDIA waar hij gedurende lange tijd werkzaam is geweest als chemist. Daar heeft hij het gehele gasmonitoring system opgezet en voerde controles uit met betrekking tot de uitgevoerde werkzaamheden door de bergers van TITAN MICOPERI.

Rick heeft in mei 2015 besloten om zijn opgedane expertise te richten op bergingen en gevaarlijke stoffen behandeling in de maritieme industrie. Rick is een gecertificeerd gasdeskundige tankschepen (gasdokter) sinds 2008. Tevens is Rick gediplomeerd Veiligheidskundige, is specialist gevaarlijke stoffen en is in het bezit van alle certificaten die benodigd zijn om “offshore” te werken.

Positie
Partner | VANDERPERS MARITIME BV | juni 2015 tot en met juni 2021
Owner/director | VANDERPERS MARITIME BV | juni 2021 tot heden
Werkzaam als gecertificeerd gasdeskundige tankschepen.
Werkzaam in de scheeps-emergency response gevaarlijke lading(en)

24/7 mobile: +31 (0) 78 674 72 91
E-mail: info@consultingmarinechemist.nl

Van der Pers Maritime is 24/7 bereikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.