In geval van nood 24/7
beschikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Monstername en analyse op locatie

We hebben onze wereldwijde (noodhulp)diensten uitgebreid naar monstername en analyse op locatie. Met onze monstername en analyse op locatie kunnen wij de beschikking tot laboratoriumresultaten versnellen.

De voordelen van monstername en analyse op locatie

Het doel van monstername en analyse op locatie is om uw wachttijd op tijdrovende resultaten van conventionele (wal)laboratoria te verkorten. Wij bieden u directe en relevante gegevens aan, waardoor u meer ruimte heeft om beslissingen te nemen over vervolgacties zonder kostbare tijd te verliezen. Wij kunnen onze monstername en analyse op locatie door middel van onze Mobile Laboratory Kits (onderworpen aan IATA-regelgeving) wereldwijd inzetten. Wij bieden monstername en analyses op elke gewenste (externe) locatie op basis van 24/7 beschikbaarheid.

Een breed spectrum aan monstername en analyses

Naast het hele spectrum van gasmetingen (zoals toxische en brandbare gassen of het afgeven van verplichte Arbo-verklaringen), zijn wij nu in staat om snelle monsternames en chemische analyses van bodem, lucht en (afval)water uit te voeren op diverse parameters. We bieden een breed spectrum aan analyses in afval-, fifi- of spoelwater zoals metalen, chemisch zuurstofverbruik (CZV), vlampunt, zuurgraad, nitraten/nitrieten, sulfieten, chloor, microbacteriële analyse en nog veel meer.

Mobile lab

Ons mobile lab bestaat biedt brede mogelijkheden voor monstername en analyse op locatie:

  • Onafhankelijke voeding: 220 V/5 KVA
  • Onafhankelijke interieurkoeling & verwarming
  • Volledige bemonsteringsapparatuur (vast, gas, vloeistof)
  • Gastestapparatuur (afstandsbediening en vaste monitoren)
  • Onafhankelijke ademhalingsapparatuur
  • VHF-radiocommunicatie
  • Internetfaciliteiten
  • Diverse PBM’s

Van der Pers Maritime is 24/7 bereikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.