In geval van nood 24/7
beschikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Onze gasdokters zijn gecertificeerde gasdeskundigen tankschepen

Volgens de arbeidsomstandighedenregeling is het verplicht om tanks aan boord van tankschepen die lading met gevaarlijke stoffen of giftige gassen hebben (of hebben gehad) te laten onderzoeken door gasdokters voordat er aan het schip mag worden gerepareerd. VANDERPERS MARITIME BV heeft de benodigde wettelijke erkenning om deze onderzoeken uit te voeren door haar onafhankelijke Gasdeskundigen Tankschepen, ofwel gasdokters.

Van der Pers Maritime is 24/7 bereikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Gasdokters met 25 jaar ervaring in gasdetectie

Als erkende (SKO-HOBEON gecertificeerde) Gasdeskundigen Tankschepen hebben onze gasdokters meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van gasmetingen en gasdetectie. Dit doen onze gasdokters ten behoeve van de chemische industrie, de scheepsreparatie (binnenvaart en zeevaart), maar ook tijdens internationale berging(en) van lading met gevaarlijke stoffen of giftige gassen en op het gebied van ‘HazMat-handling’.

Veiligheid en (maritieme) arbeidsomstandigheden

Verder leveren wij diensten ten aanzien van veiligheid en (maritieme) arbeidsomstandigheden waar giftige gassen of gevaarlijke stoffen een rol spelen. Al onze gasmetingen, inspecties en de afgifte van officiële veiligheids- en gezondheidsverklaringen zijn overeenkomstig met het Arbeidsomstandighedenbesluit art. 3.5g en de Arbeidsomstandighedenregeling hoofdstuk 4. Onze erkenningen en persoonscertificaties zijn altijd up to date.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.