In geval van nood 24/7
beschikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Ons emergency response team is gespecialiseerd in Hazmat

Het onder controle brengen en houden van calamiteiten waar chemicaliën bij betrokken zijn, zijn acties die een specifiek professionele benadering en kennis vereisen. Met name de rampenbestrijding van ongevallen in de maritieme industrie (b.v. lekkages van gevaarlijke stoffen, aanvaringen en brand of ontploffingen aan boord van schepen op volle zee) vereist snelle weloverwogen beslissingen en teamwork van een kundig emergency response team gespecialiseerd in Hazmat.

Van der Pers Maritime is 24/7 bereikbaar: +31 (0) 78 674 72 91

Emergency en hazmat response team voor incidenten en berging op zee

VANDERPERS MARITIME BV assisteert regelmatig grote bergingsmaatschappijen bij de rampenbestrijding van incidenten op volle zee. Het zijn de kennis en ervaring van het emergency response team met specialisme in hazmat die leiden tot een verantwoorde bewaking van de veiligheid en gezondheid van een interventie team. VANDERPERS MARITIME BV kent een combinatie van gedegen training, ervaring en “teamspirit” die praktijk gerichte oplossingen kan bieden voor een veilige rampenbestrijding van zulke calamiteiten. “Hand-on” en op onafhankelijke wijze leveren wij een bijdrage aan het succesvol onder controle brengen en houden van scheeps incidenten waar gevaarlijke stoffen zoals hazmat een rol spelen. “We talk the talk, we walk the walk”

Succesvolle rampenbestrijding bij explosieve atmosfeer op zee

Het emergency response team met specialisme in hazmat heeft in het verleden vele malen succesvol bijgedragen aan de berging en rampenbestrijding van ernstige incidenten op zee. Bij rampenbestrijding hadden zij als taak: bewaking van de veiligheid en gezondheid van een ieder. De (parate) kennis van gevaarlijke stoffen zoals hazmat, giftige en explosieve atmosfeer zijn daarbij onontbeerlijk.

Internationale inzet van een kundig team

De snelle (internationale) inzet van een gevaarlijke-stoffen expert of een compleet hazmat response team, met alle benodigde meetinstrumenten en veiligheidsuitrustingen die daarbij moeten worden gebruikt, vereist tevens een uitgekiende logistieke benadering. De inzet van een ter zake kundige gevaarlijke stoffen specialist of hazmat response team met alle benodigde instrumenten, start direct na de eerste “call-out”. Binnen enkele uren zijn zij onderweg om vervolgens te integreren in het emergency response team.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.