Onze 24 uur per dag diensten

Gasvrijverklaringen voor elk type schip, Veiligheid- & Gezondheids Verlaringen voor tankers, chemisch advies, emergency response, giftige en explosieve atmosfeer metingen (ook op afstand monitoring). Wereldwijd levering van HazMat Team. Salvage Marine Chemists.

 

Met al uw vragen met betrekking tot onze dienstverlening, kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Wij verlenen u graag advies over specifieke gevaarlijke stoffen of chemicalien in het algemeen, behandeling gevaarlijke stoffen, giftige stoffen en explosieve gassen, trainingen en informatie.

Als gecertificeerde Gasdeskundigen Tankschepen (gasdoctors), met opgeteld meer dan 25 jaar ervaring, helpen wij u graag bij de juiste interpretatie van de nederlands wetgeving zoals de Arbeidsomstandighedenregeling hoofdstuk 4 e.v.

U kunt dit formulier ook gebruiken om, online, een aanvraag te doen voor een Veiligheid- en Gezondheids Verklaring ten behoeve van voorgenomen reparaties aan boord van tankschepen. Wilt u dan de naam van het schip, de ETA  aan de verwachte scheepswerf en de laatste lading(en) vermelden? Wij volgen het schip tot aankomst en onderhouden kontakt met u over de voorgenomen reparatie’s en de eventuele administratieve afhandeling indien noodzakelijk.

 

Onze diensten kunnen, op uw verzoek, wereldwijd worden uitgevoerd.

Onze telefoonnummers 24/7: +31 (0) 653672392/+31 (0) 623341197

Kantoor 24/7:                             +31 (0) 786747291